Life goes on . . .

Helgen i all ära har spenderats i tankar, jobb och planerande.

Just nu har jag ett litet stalldilemma. Har ett erbjudande om att få hyra ett eget stall med 6 boxar och hyra in "folk" Sen finns det två andra stall i närheten som är intressanta. Sååå hrmm hur ska man resonera. Det e ju lärorikt å att ett eget stall plus att jag trivs bättre i småstall än STORA.

Rigoletta är bara väldigt pigg och glad och förstår inte varför hon ska gå i en sjukhage när hon är så fräsch! Det lär hon få leva med i två veckor till för då kommer domen.
Hon har dessutom kuppat den här veckan! Har aldrig sett henne sån. Det började med att hon slet ner alla täcken utanför boxen. Nästa grej var att dra in Metacamburken och förpackningen genom gallret och in i boxen, därefter käka hon upp halva sprutan när jag skulle ge henne i munnen! HAHa


Imorgon blir det massa mys i stallet med Älg-osten Rigoletta. Sen ska jag försöka komma ut och springa lite och naturligtvis PLUGGA!


Ibland känns det som om man e The only girl in the world ;PFast det e rätt skönt oxå! ;D

Bye bye folks.

Dags å ta tag i de hära ...

Japp då var man tillbax!

Med massa nyheter.
Man har flyttat till Uppsala. Här består mitt liv av en luftmadrass, ett litet rum, en häst + kanin och MASSA Skola!


Har börjat läsa till Ekonom på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Detta e superskoj verkligen! Har fått massa nya vänner och hemläxor. Idag väntar en föreläsning om studieteknik på BMC.
Jag har återgått till ett cykeltransporterande liv!

Hästen däremot går det sämre med. Hon har fått en kronisk inflammation, synovit i ett bakben. Än sålänge vet jag ingen direkt prognos på det eftersom vi måste se hur hon svarar på behandlingen . . .suck*

Sandnes har jag inte riktigt lämnat bakom mig ännu, saknar den vackra naturen och den söta staden.
Stian oxå naturligtvis ;PPARTEY?!Jag har fått deltaga på mitt livs roligaste nollning. I den ingick det att bada i Fyrisån! Jepp Man måste bada för att få en Ultuna pin.

Höga prioriteter i höst är ett nytt boende, ett EGET boende (bor med 3 st nu) Helst i Norby, Valsätra, ulleråker, ultuna eller sunnersta. Man får vänta, boende i den här staden är ju hopplöst!

Har även börjat arbeta på Lurbo Ridklubb där jag har 7 ridgrupper varje vecka! Alla grupper e underbara! I'm lovin it!

Sluttjötat nu ska ja Plugga!

Ha't gött!


RSS 2.0