LYckoDAG!

Shiiit. Man ska nog vara försiktig med att säga att man har haft en turdag. Hmmm..

Men den har bara varit GRYM!

07.21 går ja upp å hivar i mig frukost, bevandrar hundar och sen till jobbet!
Morgonen går trögt och segt MEN

DÅ helt plötsligt, som på beställning kommer den ena lyckosamma händelsen efter den andra.
- Rigoletta var fin.
- Fick pengar mot extrajobba kvällsfodring (Vilket jag behöver då jag har levt på Havregrynsgröt och lax med ris hela veckan)
- Fick ett brev från tullen......

Tankarna rusar runt i huvudet, här har jag fått en räkning på 25 000kr...

Där står det att de BEVILJAT min förlängning av tillfällig import av Rigoletta!!! --->
Detta innebär att jag inte behöver punga upp massa pengar för att genomföra en import av henne :D
Kan det bli bättre?!
Knappast!Imorrn väntar festligheter och SATS förhoppningsvis! ;P

Hare Gött Pösshejs

Blogging, blogging.

Denna veckan har varit med ett ord MAKALÖST tung. Har varit riktigt trött, rent utsagd UTMATTAD. Hmm spörs om Makalös är ett positivt eller negativt ord?! Jaja..

Till saken är den att jag är under behandling. Punkterings-behandling! Japp Akupunktur är det. Det har hjälpt en del bara på de tre gångerna jag blivit stucken. Första gången var värst.

Har även åstadkommit saker som:

- Missat ett viktigt personalmöte
- Fått OTROLIGT trevliga fakturor på posten.
- Lyckats med något Storslaget.
- Stressat allmänt som en D.å.r.e
- Ställt in en Stallfest pga för anmälda.

jaja det var en del av de olika händelserna i mitt liv.

Nu är de iaf snart helg och fest väntas på lördag med nära å kära.
SATS har prioriterats och avverkats redan två gånger denna veckan hoppas på en tredje gång.

Rigoletta min kära lilla häst har oxå fått en del motion. Red hoppträning med henne igår+KAdriljträning och dressyr idag. Hon sköter sig men har fortfarande svårt för att släppa igenom och är mycket svagare i höger bakben - detta skall undersökas närmare på Tisdag då en mycket duktig kiropraktor+veterinär ska få ta sig av henne! :D
Nä nu bör jag ta kväll! Godernatti! See ya!

It's getting better!

Jop. Det blir bara BÄTTRE!

Hade hemmafest här igår med massa märkliga och intressanta personer. KUL var d i alla fall!

Förra heljen var GALET kul. Det började med förkrök på Sola med Miriams tremänning. Där är vi ca 10st tre tjejer, resten guys liksom. Jag slår på stort och pratar Sunnmörsdialekt (Dialekten från där ja e född) med en från Sogndalsfjordarna. Fick massa nya vänner den heljen!! Träffar en supertrevlig tjej vid namn Silje som även joinar oss in till clubsen i Sandnes senare på kvällen. Där Rular vi dansgolven och jag härjar värre.

De många nya vännerna jag skaffat tränar även på SATS vilket är FANTASTISKT bra! Slut på EnSAM-Träningen Gonna get fit before Christmas! ;D

Har ju även fått Fast Anställning nu! Bara att köra på med andra ord. Har fått ansvaret för Ridskolans bidrag till Luciashowen och nyligen satt igång med en kadriljträning, ska engagera några hoppryttare att hitta på nåt kul oxå!

Rigoletta och jag har efter min sjukdomsepisod satt igång igen. Hoppträning på onsdagen och dressyr på Torsdagen. Dressyrträning gick GALANT! Fick igenom henne och vi bara svävade fram :) SÅ det går åt rätt håll!

Lite bildbevis från den gångna veckan!

Inflyttningfest igår! På bilden Susanne, Tore och Gjermund NYA Soffan och GRYM tavla!Grabbarna Grus på Förkrök på Sola förra heljen! Sunnmörssnackaren till vänster :DGrymt KUL låt att lyssna på! :DHA d gottit folk!

Jobba, jobba, jobbaaaaa!

På plats igen då! Efter några dagars blogg-skolkande...
Veckan har varit tuff. Jag har trots det försökt rycka upp mig och är nu betydligt mer positiv. Detta trots att det är mörkt nästan jämt och att jag känner av mitt hårda arbetande i kroppen...

I måndags fick vi TV till vår lilla lägenhet i buschen, med MASSA kanaler som funkar ibland.

Typiskt Canal Digital.

Rigoletta har mest tagit det lugnt i veckan, det har blivit lite skogsturer blandat med lugnt lösgörande jobb på banan.

Veckans HIT är att jag fått harva manegen, SJÄLV!  Kan ju säga att jag var skapligt nervös över att gräva upp hela botten. Trots detta har det hittills gått bra. Det som är svårt är hörnen och att köra nära sargen utan att lämna TYDLIGA spår efter sej... Hmm

Heljen kommer att ägnas åt Stall, jobb, fixa lägenhet-alltså STÄDA och lite pappersarbete.

Har blivit lite lätt förälskad i denna.
.HA d gott Folkens! Krams

Bloggmaster in Uppsala!

Japp. En veckas tid har förflutit. OCH en helg full av upplevelser och nya ansikten i Uppsala.
(Plus en vecka SvinINfluensa^^troligen iaf)

Åkte då på Fredagsmorgon, tidigt med flyget till Oslo och sedan vidare till Stockholm. Där blev det tåg i ca. 20min innan jag kom fram till Uppsala.
Fredagen ägnades till lite lugn sightseeing i Uppsala ihop med Tova. Satte även hela Uppsala i arbete för att försöka hitta en ny Bh - Skojar inte, provade ca. 22 st.
Kvällen tillbringades på en Halloweenmaskerad ihop med T's många studentkamrater! Mycket uppsakattat! Folk var öppna och trevliga. Senare spatserades det raka vägen till Värmlands nation och dansgolven. Där dansades det hela natten med många roliga, trevliga, pratsamma studenter.
Lite bilder från Uppsala...


Fin utsikt! över Uppsala Staden! :)Jag poserar på Utsiktsplatsen! :)


Slottet! :DJag är med i Uppsalskaarmén - Det ÄR sant!- Tova oxå!...


Shopping i Stan på Fredagen.. :DHittade en klänning HÖGST upp å hade väldigt roligt åt de :P speciellt då jag plockade ner den SJÄLV med en såndära pinne... mycket utspekulerad.Fest på kvällen Tova, Jamie å JAG..Tova får en PUSS!
Lördagen spenderades då i STORA huvudSTADEn Stockholm. Vi shoppade runt, Spanade på lite grabbs å lite annat småpyssel, åt på MAX jaa.. typ..

Här börjar då världen...Och här slutar mitt inlägg....

Stod ett par minuter och kollade på några indianutklädda typer som sjöng å hoawade indiansång. Jag diggade det.Lååååångt inlägg blev det denna gången men det passar rätt bra, då det var en lååång upplevelse! Tack å Godnatt!

RSS 2.0