SOMMAAR!

ÄNTLIGEN SOMMAR! :D
Jag är tillbaka på Möllen igen efter ett hårt målande i Odense :D Här e resultatet :D
Före

Lite skrikig grönEfter
Skivan på första boxen bytt och andra stryket med en betydligt mer olivgrön färg
Säkert svårt att se skillnad men :P Totalt var d 17 boxar att måla, ALLA väggar blev kalkade en gång, hälften 2 ggr å 3gången bara där d behövdes - snacka sliten i skuldror och armar ;D


BJUDER på denna! HAHa überfjortisbild a lá målarklädsel :D


Här är jag och Stjärnan :D (Favorithästen på Möllen)Nu blire snart Joggings See ya!

I Odense

Jahapp då var man i Odense och kalkar stall och målar dörrar enkelt beskrivet. Har ridit en av Michael Flintrups kusar oxå en 5-årig Holsteiner :D Det var skojs! Dock är mina händer inte så fina . . alldeles vita och stela, torra av all kalk.
Bläh!
Sen var jag, Jörgen, Nana, Trond och Lotte i Hannover på Lördagen på Hannoveranerauktion!
Det var mycket intressant att se så många fina hästar mestadels 4-åringar. Hopphästarna var brutalt billiga, riktigt fina med bra stam som gick för 50-60000 medan dressyrhästarma gick från 70000-560000 beroende på gång och temperament. Vi köpte två st som förmodligen är på Möllen nu :D Två jättesöta, inte alltför stora med ett bra temperament och gång!
Nr 17, GRYMT fin den gick väl för runt 360000 eller ngt :P
Såhär såg det ut. auktionsbordet + mannen i mitten :D Fantastiskt fint med alla blommor och sjukt mycket folk var det!
Ett av stallen, det var ca 100 hästar som visades så det behövdes en del boxar.
Nä nu måste jag ta kväll!
Bjuder på en grymt härlig låt som jag hörde igår :D N'joy!

Go go GO!

De senaste dagarna har jag spenderat på hästhästhäst å lite haj.
Lördagen var alla ute och åt på en Pizzeria, det e lika kul varje gång vi ska ut och äta, ca 15 norrmänn som invaderar en stackars restaurang. Kan det bli värre? ! ;D
Så av någon märklig anledning beslutar jag och Cindie oss för att vi ska gå ut i Haderslev på kvällen. Haderslev there is.  Crazy Daisy och ngt på Buch blir hänget för natten.
Jag kom underfund med att klubbarna här i Haderslev, Danmark har öppet till 05. Det utnyttjade vi till fullo och jag gick nog och la mig vid 06.30-tiden. Hårt liv alltså . . .Träffade massa roliga danskar som förstod mig lika dåligt som jag förstod dem- med andra ord så hade vi mycket intressanta "diskussioner" men KUL var det!

Här e Namnlös, Thea å Cindie!
Söndagen drog vi till haj å fisk-nånting på den abslouta östkusten precis vid Kattegatt. Det var rätt intressant förutom att jag blev rejält skrämd av en haj som plötsligt dök upp i fönstret. Detta tyckte alla normännen var JÄTTEKUL så det lär jag få höra ett tag framöver. . ..
Shark?!

Shaaark BITE :D Karna, jag å Karen :D


Doris :D
På fredagen blev det även en sväng till Kai Uwe Duus butik Flensburger reitsport centrum i Flensburg, Tyskland. Jag är Holsteinerfrälst(*hästras) vilket han också är. Han är en såndär gammelgubb som totalt sålt 10 hästar genom åren ALLA går internationellt. Tillägger att han avlar mycket med Calido, Rigoletta hade han som morfar.Den lilla visiten slutar i att jag blir inviterad till hans hoppträning för självaste förbundskaptenen i Holsteinerförbundet på onsdag. Jag är nervööss. . . .
Fick iaf köpt mej ett par Kentaur shortchaps i läder dösköna :D


Holsteiner :DSen blev det ju lite träning i helgen med en 5-åring efter Carano. Superfin å rida men inte så stark ännu. Görgoooo e han !


Dont mobb the grrrreen hjälm ;)

På Lördag blire Germany igen denna gången Hannoveraner Auktion :D Grymt många fina hästar som ska visas så det ska bli skoj! Tack å hej leverpastej


Norway Rock FESTIVAL, Kvinesdal :D

Här kommer påfyllning m bilder från Norwayrocken :D
Camp MALA and the utsikt över Den andra campingen :D
Här är den åt andra hållet :)
Ett av stånden uppe på Festivalområdet
Detta område tenderade innehålla mängder av SVENSKAR.
Min arbetsplats, Bobil-GATEN Woop WOOp - Det er her d skjer! ;D hahaa
Det var faktiskt här d hände oxå, bilar körde sig fast, lerslagsmål, mm.
PARTYhusvagnen!
PaRTYPEople in THA Husvagn :D
Men KUL det hade vi! :D Här e ja å Janne.
Jag var både uppochner och nästan i lervällingen . . .
Vi var tvungna att kramas oxå ibland efter/under HÅRDA arbetspass på flera dygn . . .:D
Ibland var det onyktert . . .
(Limevatten som ja håller i)
Så var årets festival över Längtar till nästa år!
Det var alles från Festivalen! See ya next year!

Härlig dag!

Idag har det bara varit härligt.
Startade dagen kl 07 med stallarbete därefter tillbringades några timmar i sängen för vidare utveckling av skönhetssömn. ---> Mycket viktigt ;D
Kl. 14 var d ridning på schemat, dressyr på hoppehästen NN Han var grymt fin idag :D Jag studsade ju runt som en annan boll men han gjorde sitt jobb trots att han bara är en snubblig liten 5-åring :)
Därefter VILA i sängen
Så fick vi ett ryck och drog in till Hööks och Jessem Ridesport för att drömma lite å Karna skulle köpa ett Kandar. Musiken i bilen var självklart Hellbillies - Du er det finast eg veit
Avslutning på den turen blev en sväng in å härja på Burger King - Jag är säker på att vi skämde ut oss rejält denna gången haha *Burp* och Sugrörsljudet.
Här e en Random bild på underbara vänner från HOT SPOT 2011 :)
Nu väntar snart Dansk skogstur a lá Jogging.
Imorrn blire rusch runt överallt å ridlektion för Jörgen kl 9.00 :D
Pöss häj

Im back blogging again!

Tjolihopp!
Nu jäklars ska d bloggas!
Händer ju en del i d hära livet men iaf senaste nytt är att jag pluggar på Karlstads universitet (tidigare Uppsala men det dumpa jag) - Ville hem till MaMMA. Ekonomi är det som gäller.
I Maj sålde jag min käraste, underbaraste vän. Rigoletta. Hon har blivit Stockholmare och trivs förhoppningsvis SUPER som det :D.
I sommar flänger jag mest runt. Var först och jobbade en vecka i Tönsberg, Norge. Där kändes det inte riktigt bra, fick inte jobba så mycket som jag ville så då gled jag på ett banaskal ner till Sandnes. I Sandnes har jag letat jobb, haft grymt kul och umgåtts med alla underbara människor och naturligtvis gått TUR.
Här kommer en bild på Janne å Lotte i Sandnes :D

Ut på tur - Aldri sur!
Ja bare älskert!
Sen drog jag helt spontant ner til Kvinesdal och Norway rock Festival! I första hand för att jobba å träffa folk men även för att se VOLBEAT!
Här är scenen:

Tronds tält och Mister M i Tronds stol - Här tillbringade jag några få timmar under fyra FESTIVALdagar :D
VOLBEAT in Action! :D


NORGE är fantastiskt VACKERT! <3
UT på tur- ALdri sur!
Den gick inte å rotera men iaf @ Work. Spöregn hela dan så jag hade en tröja + en t-shirt+ en tröja+ en t-shirt + en fleecetröja + jacka + poncho!
Tjolihoppa! Det kommer meeeeer!

RSS 2.0