DEBUT för Rigoletta!

I heljen hände det! Jag och Rigoletta var med och tävlade här på Sandnes Jaeren rideklubb i 1m med Svensk licens.

Stressad och rädd som jag är på tävling entrar vi framhoppningen lugnt och stilla - TRODDE JAG!  Rigoletta hade nog lagt in Turbon för vi hade fler ben i luften än på backen... OjjjOJ va skoj hon hade, jag blev både chockad och glad över att hon tyckte det var så kul!

Väl inne på banan är ABSOLUT ALLT Jätteläskigt så det går låååångsamt men vi tar oss runt felfritt med ett litet ynka tidsfel! Rigoletta var SUPERduktig!

Hopp!VI <3Nu blire Långpromenix för att se om huvudvärken släpper... Ha d Gott!

Impulsköp - Kaniiiiini

Japp.

Det är sant.
Jag har gjort ett 100% impulsköp.
En kaninunge :D

Förslag på namn?
Sötast är han iaf <3 Haha Blå dvärgvädur f. 24/8 - 09
Brorsan - Miriams kanin till höger :DNä nu blire ut å jobba Tre Ridlektioner ikväll från kl. 18.00 HA de GOTT!

En sväng förbi SVERIGE!

Jaha då har man vart hemma på visit igen.

började köra på fredag tidig morgon kl 04.00 och var efter ca 70mil framme i KD kl 14.30, Slapp både bilköer och fredagseftermiddags ruschen! Dock var det GANSKA tråkigt att sitta och köra själv :(

Heljen i KD spenderades med pappi på stan och med kompisar på stan(nattetid) eller kvällstid hemma i lägenhet med ost och vin och pizza - LYX! Det var i vilket fall underbart!
Saknar alla redan :(
Bildbevis

Dåligt med bensin...Soluppgång! a la SkiTIG ruta med Stenskott!Ljuset i tunneln!
Färjan!


Måste pausa lite oxå ...Vacker utsikt..


SWEDEN!Lördagskvällen spenderades med de här... ;PTränat idag! :D

Kl 08. 50 satt ja i "Riding position" Ready for the träning! Det gick bra! Rigoletta fick lära sig att världen går FRAMÅT å inte bakåt. Har fått en hemläxa att bara rida framåt oavsett gångart. Enligt Kenneth samlar hon upp sig så mkt själv utan att arbeta rätt, har därför fått i läxa att bara rida framåt i en vecka inför nästa träning. Han är grymt bra att träna för! Tog lite tid innan ja fattade alla nya norska ord :P och HÖRDE allt han sa...de har ju byggområde precis bredvid banan... *suck* Rigoletta fick iallafall jobba även om hon var väldigt bekväm å BRUNSTIG men hon är bara GRYM!! :D

I natt bär de av mot La SWeden! kl 03 någon gång avgår FINSaaben :D
See ya on the streets of Karlstad!

Fick reda på att Mormor var bättre nu och hoppas bara att det håller i sig!

Längtar i alla fall något galet efter alla vänner och att få träffa Familjen igen! Har till och med fått beställa vilken mat jag vill ha! LYX!

Framåt var de ja!Mera traaaaaav!!Oavsett var huvudet är :PBörjar komma på plats nu :DRigoletta trött :PNu blire stressrida å städa å fixa! Ha de gott!

Keep up the Good work!

Idag är det FULLT på schemat!
Har tre lektioner ikväll och en knattetimme kl 16.30. Ska försöka rida Rigoletta en sväng innan dess, hon var ju superFIN igår! OCH imorrn ska vi träna för Kenneth Sande :D Ser fram emot det!

Fick ett sorgligt besked idag, mormor är jättesjuk igen :(. Heljen är planerad med resa till Sverige, ev får jag ändra planerna och styra motorhuven mot Sunnmöre istället! Känns som om det är värt en resa dit upp då jag inte hälsat på släkten och alla andra underbara sen 2 år tillbaka. :(  Tråkigt när sånt här händer men jag citerar pappa: Man måste ta vara på sina gamla! Hoppas bara att allt går väl med Mormor!

Förövrigt leker livet. Är lite sliten nu efter allt jobbande när Eli är sjukskriven fram tills imorrn!? hoppas ja... :P

Näpp nu blire Ridbrallor på! Hade gott och Keep up the good work!

See ya

/KStine

BACK to Business again!

Sorry för mitt långa blogguppehåll men glömde ju naturligtvis kamerakabeln i S tills jag IDAG kom på att ja har löstagbart minneskort som bara är att sätta in i datorn. Verkligen busenkelt. I alla fall här trivs ja super - än sålänge! ;D Har totalt 14 lektioner i veckan varav 3st är specialhoppgrupper! Det är superkul. Jobbar förövrigt ca 38h i veckan. Får i stort sett rida så mkt jag orkar - på stela skolhästar :P

Rigoletta mår prima, hon är dock lite less över den dåliga utevistelsen på MAX 2 timmar i sand/gruspaddock. Jag har försökt kompensera det med att typ bara rida ut i 6v. Det funkade. Har iaf tagit lite bilder på stället. På anläggningen får det totalt plats 65 hästar. Mestadels hopphästar. Träningsmöjligheterna är Grymt bra med alla banor på olika underlag att välja på och en Fantastisk natur att klättra och konditionsträna i! Mycket bra.


Entrén till skolstallet till höger, blå dörren är till Privat stall I, på höger hand Lilla ridhuset!Skolstallet med hästarna på vänster sida och ponnierna på höger sida TOT 21st"Sprangbanen"! Hoppbanan på 60*80 med Filtaktigt SUPERunderlag!

I heljen var jag och hälsade på mina kusiner i Egersund ca 7mil härifrån. Det var jättetrevligt, kusinen fixade datorn och jag åt Pizza och godis plus lekte med deras tre urgulliga ungar.

Red Rigoletta idag lite "seriöst" på banan - hon var SUPER! :D Så himla kul bildbevis finner ni här nere :) Imorrn blire SATS och skrittur i skogen hoppas på den STORA Solen imorrn oxå! ha de gott kära läsare!VACKRAST! :D <3


RSS 2.0