What you see is what you get.

Japp.

Mentalträning-kurs igår då. Den var väl hyfsad, rätt mkt som man hört förr men det är alltid värt att få lite repetition!

Tömkörde R idag hon var duktig!

Till heljen väntar en trip till Sthlm för att besöka Tova. Schemat är fullspäckat och jag längtar mig ihjäl till detta! Avgång 7.25 från Stavanger på Fredag morgon.

Apropå resor så e jag GRYMT sugen på att typ backpacka och få se lite av världen! Men... den största begränsningen är ju mina pengar som just nu ligger på ca. 30 NOK Lön på fredag då men...

Jaja. That's it har inget mer att tjöta om nu väntar TRE timmars jobb. Idag ska mina kära elever få jobba med framdelsvändningar och rida utan stigbyglar ...moHAhaHA

Namnlös f. Augusti '09

Jaha

Back to buisness again.

Idag väntar Mental tränings kurs, skritta Rigoletta + Behandla mugg
Naturligtvis ingår sysslor som diska, tvätta och annat pyssel i dagens planering.
Bara FÖR Kul!Imorrn är det träna på SATS direkt efter jobbet sen jobba kväll till 20.30 :D Have a nice day!

Jahapp.

Detta har jag åstdakommit denna veckan:

- Lärt Rigoletta att gå i skrittmaskin
- Fått två ungar i ponnyhoppgruppen att ramla av
- Skrivit en lista med förslag och förändringsåtgärder till styrelsen
- Tränat på SATS igår och sprungi en sväng idag
- Hopptränat med Rigoletta
- Oroat mig MAssA över mitt pengabruk, har i stort sett stått på knä och bett framför min kära hovslagare för att få skjuta upp en faktura...
- Varit SJUkt Partysugen/Danssugen


- Lyckats hälla ut ett HELT glas vatten med magmedel i över tallriken och hela bordet + GOLVET


Känns det bra? njaä kunde väl ha fått gjort lite mer kanske...

Känns som om jag kommit igång med träningen nu iaf.  Har haft träningsvägledning denna veckan OCH har bokat träningsuppläggs-möte.
I heljen var mamma och hennes kompis Carina på besök.
Det var jättetrevligt och vi hittade på massa roliga saker. Carina fick rida skumpig, ogenomriden Rigoletta på skogstur å på banan. Hon var sur. Sen blev hon snäll! (Rigoletta alltså)
Vi var på Solastranden och njöt av havsluften och en härlig promenad.
På lördagskvällen drog jag å Miriam iväg de ut på stan, vi åt mat på N.b Sörensen (JäTTEGod mat!) och tog oss en drink på Pingvinen och sjöng loss inne på Residence hotell i Sandnes!
Resten av tiden spenderades på långa avslappnade promenader i UNDERBART väder!
Tack för det!


Jag har ju varit Förkyld i en vecka oxå... det börjar ge med sig nu, kunde inte använda min röst mycket i helgen för den var död.

Mamsen till vänster å Carina utanför uteplatserna i Stavanger.Mamsi!
Tisdagen förra veckan var vi i Volda på en mycket betydelsefull minnesstund för Mormor hela slälten på mammas sida var samlad och det var en tårfylld timma att minnas vår kära mor, mormor, moster och gammelmormor.

Onsdagen var det begravning. En fantastisk minnesvärd och fin begravning med många fina ord och en vacker berättelse om mormors liv.
Trevligt att få träffa släkten igen och en Tjejtripp med hela släktens bruds är inbokad! YEY!

Ha d gott! See ya!

På plats i Ørsta!

Då var man hær på plats i Ørsta!

Efter en något invecklad och komplicerad flygresa al là Norge runt-Sightseeing så var jag framme.

Før att ge en detaljerad beskrivning av min færd:

05.50 VAKNA!
07.10 På Sola flygplats, Stavanger
08.05 skulle flyget gå men helt pløtsligt OCH utan førvarning kommer det upp New time, 08.20 Jaha?!
08.30 Væntar på att Flyg skulle åka...
08.40 Nu avgår flyget och jag inser att jag missar flyget från Bergen till Ørsta/Volda med 5min då det går 09.10

Kommer fram till Bergen 09.15 och bokar en NY biljett som avgår 10.30 till OSLO så dærifrån och vidare till Ørsta/Volda. Jag ankommer då hit kl 15.08 bara 4.5 TIMME senare æn beræknad ankomst! KUL.

Vad som var kul vara att jag træffade en høgst speciell individ på flyget. Han snubblar bokstavligen fram och frågar om platsen bredvid mig ær ledig. Sedan gør han en IceBREAKER utan dess like! Slår i huvet i taket innan han sætter sig, svær øver att han førlorat ænnu ett gæng hjærnceller och att det ær svårt att vara 2m lång i ett LITET flygplan. 
Då drar det igång. En timmas Oavbrutet snack, diskussion, skæmtande och inte minst knuffande...
Killen såg ut att vara ca 39 år, hade två barn på 18 och 16år, jobbade i Tromsø och var bosatt i Volda. 
Det var bra længesen jag hade så kul, hade liksom kramp i skrattmusklerna nær jag gick ur planet.

Jag kom att børja fundera øver varfør det ær så sællan man træffar personer som ær så lætta att snacka med? Det kændes næstan som om jag kænt han i typ 3år efter bara en timme... Grymt kul var det iaf!
So! Start talking with strangers!

Nog om det.
Idag væntas det Minnesstund før Mormor. Jag har ju NATURLIGTVIS gått och blivit sjuk, førkyld med feber och skit. Imorgon ær det begravning och sedan hemfærd igen. Tror inte man kan sæga att man glædjer sig till begravningen men det ska bli spænnande och sækert vældigt givande. Det ær ju så mycket kærlek och kænslor som ska delas under såna hær tillstællningar. Det ær ju dock en del av livet och något man ska ha med sig før att læra sig førstå.


Nu blire sængen før lite vælbehøvd vila, kanske blir av med detta innan den stora dagen imorrn!

R.I.P Mormor! Vi tænker på dig.

Vilken helg!

Vilken helg!
Helt Makalöst BRA! Börjar redan på Torsdagen med Impulsiv, Spontan UtGÅng och Det med stort U!
Bjöd hem ett gäng Underbara och åt paj, snackade skit och festade allmänt VILT!

Har galet skoj på Beverly i Stavanger me gänget. Sedan bär de av hem så ca. 05.00 är jag på plats i sängen. 07.30 upp och jobba, jobbar intensivt till kl 16.00
Fredagskvällen är lugn.
Lördagskvällen drar vi igång igen denna gången Förfest hos Christine på Ganddal med Sverigehistorier VS. Norgehistorier.
Runt midnatt bär det av mot Sandnes där spenderas en helt GRYM kväll på Ca Du vill och Helan o Halvan! Dansar mig till träningsvärk.Imorrn flyger jag hem till födelseorten, Volda. Ska på Mormors begravning som är på onsdagen. Mamma är där och pappa och Magnus kommer på tisdagen. Ska bli kul att träffa alla släktingar igen! Många av de har jag inte träffat på 2 år! :OSnygg ELLER? Gerard Butler


Pappi å Mange utanför Läckö Slott, sommaren '09MaMsi i en javaddet-nu-heter på Läckö SlottNä nu bör sovandeposition intas då jag ska upp kl 06.00 imorrn flyget går kl. 08.05... Dröjer ett par dagar tills ja bloggar igen.. Men ha d gött! KRams

R.I.P Mormor

Idag lämnade hon oss.

Finns inga ord.

Vila I Frid Mormor.

Hälsa Pajkos, Linus, Morfar och alla andra underbara.

Skänker alla mina tankar åt dig.


Kramar KristineBlogga, blogga bloggaaaa

Happ. Då var snart ännu en vecka avklarad. SNART.

Denna veckan har jag varit Lillchefen eftersom BÅDE Tone och Eli, mina kollegor har haft FEriE! (Semester)
Att ha denna befattningen i en vecka har inneburit stort ansvar och mycket jobb, EXTRAjobb. Det ska tömmas sopor, alla hästar ska skötas, anläggningen i stort måste hållas i ordning, städa, moppa, sopa. I tillgägg till detta ringa samtal, ta emot samtal, kvittera ut post (höjdpunkten på veckan!) Hinna träna rigoletta och mig själv på SATS.

Jo det har varit rätt tufft att vara pass upp och i farten hela dagarna! Dock har det varit Lärorikt och kul! Har jobbat ihop med Maren 1 och Maren 2 och det har varit PARtEY under mockningen och allmänt livat och skoj!

Ikväll väntar SPÖKKVÄLL här i lägenheten!
Det spökar ju här mellan 00 - 05 några dagar i veckan. Jag hör det inte längre, då jag har blivit van men det är rätt kul att sitta och lyssna. Ljuden är från någon som går och flyttar på stolar på ovanvåningen. Spöket är enligt rykten en man som gick på ridskolan och under en lektion ramlat av en häst och slagit sig så illa att han dött i ridhuset. Sedan flera år tillbaka sägs det nu att han går igen här. Jag kan intyga att han spökar då jag hört ljuden men är fullt övertygad om att han bara vill väl. Enligt ryktena så går han igen för att han måste se till hästarna och värna om gården. Vad vet jag? Intressant är det i alla fall!

Nog om det. Dagens plan är städa lägenheten, rida R, lyssna på MASSA bra musik och Äta paj ikväll. Glömde att jag har lektioner med ponnybarnen från 15.30 - 19.30 ikväll. Efter det börjar vår SPÖKKVÄLL! :D HEhe! 

För övrigt är jag inne i en invänjningsfas av detta allmänt KNEPIGA vädret. Det slår om på nolltid från skinande sol till hagel och storm. Man får bara se det positivt, tur är ju att solen iaf sticker fram några minuter mitt i allt.

Igår åkte mamma hem till Norge igen till sin sjuka mamma. Min mormor. Hon är svårt sjuk och på väg att lämna oss. Man blir fruktansvärt ledsen och illa till mods när sånt här är påväg att hända. Man känner bara en sådan hjälplöshet över att man inte kan påverka. Alla har vi en tid då man ska lämna jorden.

Man får bara hoppas på att allt går väl och att det blir bra till slut!  Skänker alla mina tankar åt Dig mormor!


Kstine has been hurtig Today!

Jepp!

Jag HAR faktiskt det.
Dagen påbörjades med ett effektivt stalljobb med Maren B! Hon är bara för Go. Därefter en sväng i det UNDERBARA solskenet med Rigoletta och Casper och Maren. Det var supermysigt! Rigoletta kändes ganska stel och lite konstig idag. Kollade henne på lina på banan sen och kunde konstatera en stelhet som snabbt tonades ner. Tur var väl det! Hoppas bara det inte blir något mer med det.

Kl 16.10 Bar det av!
Genom dunkla skogar i vackert solsken och över mosstäckta broar i en ilande fart. På CYKEL! Till SATS.
Hurtbullen har hittat in i Kstines sinne och har idag utmanat henne till att cykla 8km och tränat styrka på SATS i drygt en timme.

It feels GREAT!

Fylld av ny Energi avslutar jag nu dagen med en Färgglad bärsmoothie i filmigt sällskap av Miriam!

Ha d gott folks!

Tomorrow will be the first day of the rest of your life! So Take care of it!


Sluta regna på mig!RegnSöndag.

På schemat står:

- SATS
- Hänga upp persienn-(h-vetet)^^
- Tvätta plus vika kläder
- Skritta Rigoletta eftersom hon har JÄTTEONT i ena benet pga. mugg
- Fixa åt Rigoletta OCH Desdemona
OCH Dammsuga!

Min dag på några få rader. Om det blir tid över placeras arslet stadigt i Svart soffa på Miriams rum eller här.

Hade filmmaraton me M i natt, vi såg på The Ugly truth, Step up 1 och halva Step up II. Alla filmerna var super! Dock hade de väldigt starkt inflytande på mig. Jag ska börja StreetDansa! De har faktiskt danskurser i Stavanger och förhoppningsvis här i Sandnes. Det är ju bara för grymt SKOJ!

För övrigt är det GALET Kallt här i väst! Blir aldrig många minusgrader men den fuktiga luften och iskalla vinden får temperaturen att kännas som runt -10. Om man ska försöka beskriva kylan så är luften rå och kylan når liksom in till benmärgen. Den fuktiga luften kyler ner en och håller en kall, man blir aldrig varm igen, typ.

Speedo som han förmodligen kommer få heta har fått agera Modell!


Bara FÖR Söt!

Back to business nu väntar stall å HÖSTLIG, windy - Ridtur in tHA Dark Wood...hmm

See YA!

Trött.

Trött.

That's my word for today!
Idag har vart en rätt trevlig fredag. Åt lunch med Eli på Thairestaurang. Maten var stark men helt OK.
Har gått en vända på Europris oxå - fanns en del intressant men jag måste hålla hårt i plånboken denna månaden. ^^Tyvärr men så är det.

Eftermiddagen tillbringades med Löshoppning av Rigoletta och Desdemona. Efter det var det in i ridinstruktörsrollen igen som vikarie och försöka lära ut ett och annat om hur man ska rida - Vilket lyckades till viss grad. Som alltid.

Trots alla misslyckade försök att lära ut denna konst så begriper jag inte var jag får all energin ifrån. Det är som om jag går genom en energidusch när jag kliver in genom portarna till ridhuset. Känslan är nästan obeskrivbar och den upplevs oavsett vilket humör jag är på när jag entrar banan. Rätt häftigt faktiskt.
Får ju bara tillägga att jag fullkomligen ÄLSKAR mina ridelever! De är så tuffa och positiva. Jag vill göra allt för att bli barn på nytt när jag ser de! Tänk att bara älska hästar så mycket och inte behöva tänka på något annat. Man har inte mycket till självbevarelsedrift, inga bekymmer eller problem och uppskattar en liten klubbtävling lika mycket som om det vore OS! Om man ändå vore barn igen.

Finns ju många fördelar med att vara "vuxen" också, naturligtvis!
Men det är bara så många, underbara minnen som dyker upp inom mig när jag ser barnen borsta och pyssla med hästarna i stallet. Blir många gånger så rörd att jag måste vända bort ansiktet för att ingen ska upptäcka att mina ögon blivit tårfyllda.

Tränade med Rigoletta för Kenneth igår, det gick väl sådär. Jag blev fort trött och Rigoletta likaså - tyvärr, för det var en bra övning. Övningen gick ut på att korta och länga galoppsprången mellan två bommar, det förstnämnda var EXTREMT svårt i ena varvet. Jag har med andra ord något att verkligen jobba med!

Helgen kommer tillbringas med status - Hemma. Planen är att gå "på tur" och njuta av förhoppningsvis bra väder. Därefter följer träning av axlar, armar och diverse andra kroppsdelar på SATS.

Hmmm Nu vart det rätt mycket text men aja det är ju la ingen bilddagbok detta så! ;P
Ta hand om er kära läsare!
RSS 2.0