We made it.

Yes We made it!
/>
Här e resultatet :D

Va tycks?


Här e den lilla sötnosen.Mr Speedo!
Gömmer sej i halm å hö ;PEgenkonstruerad Kaninbur! För Mr. Speedo
Buren är faktisk byggd av gamla pallar. Träet e behadlat med olja för å få lite skydd och få fram träets struktur bättre.

Tre på Tur med Traiken

Stian poserar utanför husset i gång med att klä sig i LädER"! ;D
(Bilden e ngt fixad)


Styret! :DErik å Stian Ready to RUMBLE!
TILL Sist då så ÄR det bekräftat att bilen är en Djävulsbil. Check this out! :PThats all for today! See ya!

Snabblogg --->

Var bara tvunge å snabb-blogga lite innan allvaret börjar ;P

Idag har jag och Stian varit på Storbilsmässan i Orre alltså lastbilsutställning. Det var Mycket trevligt folk och fantastiskt fina bilar! :D

Här e några bilder : :


Tyckte helt klart de Amerikanska var tuffast! Mkt färg och egen prägel på bilarna.Stoooor bil! :DSå begav jag mig till min lilla stjärna Rigoletta. Hon var betydligt lugnare idag och kom till och med fram till mig i hagen utan minsta tvekan. (Hade väldiga problem att fånga henne första dagen jag släppte ihop med några andra hästar i en liten beteshage)

Hon ser ut att stor"kosa" sej ;D
Rigoletta och Amber i Kullbeteshagen det e en enda stor kulle med gräs på ;PI Den andra hagen - Lite stenigt men bra å lära sig sätta fötterna på rätt plats! :DScanning, Scanning ---Gräs,Gräs, Gräs Mmmmmm ;DBlir att rida en liten lugn sväng en dag frampå. Jag har ju inte klarat annat att skritta pga lite fysiska besvär men nu till veckan e planen att iaf hålla igång henne 20min varje dag! Ett mål måste man ha!

Ikväll väntar festligheter och Överraskningsfest för en kompis som fyller 30!

Har även fått förfrågan på att joina PeaceAndLove festivalen. Detta kan blir kritiskt för ekonomin men ska nog räkna på de. Veckan efter e d ju Falsterbo oxå så det blir fullt upp och mkt pengar som kommer gå :S


Aja nu ska ja laga mat och börja tänka på å göra mig iordning!

Ha d gott!

Here Comes the sun?!

Ja här kommer solen ibland å ibland bara går den oxå - Är tydligen så vädret är här på Vestlandet br />

Har spenderat kvällen på Kvernhuset (Kvernalandspuben) med Stian å Grabbsen. Vi var med på det näst sista Torsdags quizzet med flummigt resultat. Pizzan var som vanligt SUPERGOD! och frågorna alldeles för svåra för våra Ungdomliga hjärnor.


Imorgon väntar fullspäckad dag med Läkarbesök, Häst, Förhoppningsvis Naprapatbesök, SandnesVisit i syfte att utöka Garderoben och Middag med Käraste för att fira 6Månader Inklusive eventuell Utgång vid intresse :P

För övrigt har dagen känts tung och trist. Häst numer kallad Märr var sur och sinnig (brunstig) och ville inget annat än stå å vika ut sig på sidan av en valack som inte förstod ett dyft av hennes vilda danser. Blev en uteritt på ca 40 min med ond axel/rygg.

Sov till 13.05 idag men det kändes som om jag sovit kanske 5 dåliga timmar.

Sakna! :(

Nä sluttjôtat! nu skall jag försöka att ta kväll för andra gången ;P Inte lätt att somna idag :(See ya out there!


RSS 2.0